Deler for fermentert deig TXA-ROLL-TOP 800
Maskin designet for å produsere høyt hydrert brød (70-90% vann).
På grunn av sin spesielle prosess: hard mel, viktig hviletid, mindre skade ved kutting, osv., tillater den å produsere brød av høy kvalitet og flere former.
TXA-ROLL-TOP-800 har en "multiroller" som laminerer og forlenger deigen, som allerede er lastet på beltet, og gir 40-50% ekstra lengde til deigen.
Etter kutting blir bitene separert på forskjellige variable måter og automatisk plassert i brett eller på brett, med manuell håndtering av brettene.
Kontroll gjennom automat, som tillater 16 forskjellige programmer.
Maskinen varsler når deigen er ferdig for å bli sammenføyd med den neste.
Brett- eller brettdimensjoner: 500-800 mm maks.
Typer brød: den klassiske Ciabatta i alle sine former: basto, baguette, rustikk, rustikk med spisse ender, minis, osv.